Supa de raci

Reteta culinara Supa de raci din categoria Supe. Specific Rusia. Cum sa faci Supa de raci
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Supa de raci
Reteta de fata este una veche.Vine de pe Don si este foarte populara. O am de la bunica. In loc de robot foloseau un fel de mojar mai mare , cu o piatra rotunda in care transformau cochiliile de raci in pasta. Eu am modernizat-o putin pe ici colo. Este o supa foarte buna,un aport mare de minerale si vitamine. Spor la treaba!
Ingrediente Supa de raci
20 raci
1,5 litri apa (in functie de consistenta dorita)
1 lingita sare
2 boabe ienibahar
1 ceapa mare
legatura marar verde
1 foaie dafin
2 linguri frisca grasa 30 %
1 lingura faina
2 linguri unt
sare dupa gust
piper dupa gust
4 raci pentru ornat
2-3 fire de marar pentru ornat