Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)

Reteta culinara Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho) din categoria Supe. Specific Spania. Cum sa faci Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)

 

Astazi vin cu o reteta ideala pentru caldura de afara, supa de rosii coapte cu usturoi, servita rece, cu legume proaspete gen ceapa, ardei, castraveti. 

 

INGREDIENTE
1 kg rosii 5-6 catei de usturoi 1 castravete mic, crocant 1 ardei capia 1 ceapa rosie mica ardei iute frunze de busuioc ulei de masline

Pune rosiile si cateii de usturoi la cuptor pentru 30 minute, la 180 grade.

Lasa la racit, apoi curata rosiile de pielite si samburi si usturoiul de coaja si paseaza-le impreuna cu usturoiul. Condimenteaza cu sare si piper si pune supa la rece.

Taie castravetii, ardeiul capia, ardeiul iute si ceapa cubulete, toaca marunt busuiocul.

Dupa ce s-a racit supa, pune deasupra cubuletele de legume, busuioc, stropeste cu putin ulei de masline si serveste-o cu placere!

Ingrediente Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)

1 kg rosii

5-6 catei de usturoi

1 castravete mic, crocant

1 ardei capia

1 ceapa rosie mica

ardei iute

frunze de busuioc

ulei de masline

Categorii