Supa de rosii cu papioane

Reteta culinara Supa de rosii cu papioane din categoria Supe. Specific Romania. Cum sa faci Supa de rosii cu papioane

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa de rosii cu papioane

2 jumătăți de coș de pui 1 ceapă albă 1 morcov 1/2 rădăcină de pătrunjel Sarat la gust 1 cutie de 500 ml piure de roșii 1 lgt maghiran uscat si zdrobit 200 g pasta de fluturi

Se spală bucățile de carne și se fierb în apă clocotită.

Se pune apoi intr-o oala cu 3 litri de apa si se lasa sa fiarba. Spuma dacă este necesar. Cand apa incepe sa fiarba se adauga morcovul curatat si tocat, ceapa curatata si crestata si radacina de patrunjel curatata si taiata. Adăugați 1 lgt de sare. Se fierbe la foc mic, cu oala acoperita cu un capac. Cand sunt toate fierte se ia oala de pe foc, se scot legumele si carnea si eventual se strecoara supa daca este cazul.

Se toarnă piureul de roșii peste supă și se amestecă. Se aduce la fierbere in timp ce se sareaza dupa gust si se adauga 1 lgt de maghiran.

Intre timp punem pastele la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierti, puneti-le in oala cu supa si lasati sa fiarba inca 2-3 minute impreuna.

Se serveste ornat cu patrunjel verde.

Ingrediente Supa de rosii cu papioane

2 jumatati de cos de pui

1 ceapa alba

1 morcov

1/2 radacina patrunjel

sare dupa gust

1 cutie de 500 ml rosii pasate

1 lgt maghiran uscat si zdrobit

200 g paste papioane

Categorii