Supa de rosii cu radacinoase de iarna
Reteta culinara Supa de rosii cu radacinoase de iarna din categoria Supe. Cum sa faci Supa de rosii cu radacinoase de iarna
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Supa de rosii cu radacinoase de iarna
Zilele astea am facut curat in camara cu borcane (a venit primavara, nu?). Ascunse prin fundul unui raft am gasit doua borcane cu suc de rosii, facute asta vara. Si imediat inima mea a tresarit fericita: supa de rosii scrie pe voi. In general cand fac supa de rosii folosesc supa de baza de pui. De data asta n-am avut asa ceva in congelator. In schimb am gasit prin cutiile frigiderului tot felul de radacinoase: morcov, telina, patrunjel, gulie, asa ca asta am folosit. Si niste taietei de casa. A iesit, asa cum zic americanii, comfort food.
Ingrediente Supa de rosii cu radacinoase de iarna
1 morcov mare
1 gulie
1/2 telina
1 radacina de patrunjel
1 ceapa mare
4 linguri ulei de masline
1 l suc de rosii
1,5 l apa
1 lingurita oregano uscat
1 mana de taietei de casa
sare dupa gust