Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250
Reteta culinara din categoria Supe. Specific Romania. Cum sa faci Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250
Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam carnea si osul fierband cand m-a anuntat fiul meu ca soseste in vizita. In 20 de minute aveam preparata aceasta supica light. Iaurtul cremos ii da un gust placut si in plus se omogenizeaza rapid in zeama.
Ingrediente Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250
500 gr carne + un os cu maduva, de vacuta
500 gr mazare verde -congelata
2 morcovi
2 cepe verzi
1 ardei kapia rosu
1 tija telina apio
1 foaie dafin
1 iaurt grecesc mic
1 lamaie -zeama / optional
Galuscute : 2 oua+ 1 lingura untura proaspata de porc[sau 1 lingura unt moale ] + faina alba 4-5 linguri
sare
piper negru macinat