Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

Reteta culinara din categoria Supe. Specific Romania. Cum sa faci Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

 

 Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam carnea si osul fierband cand m-a anuntat fiul meu ca soseste in vizita. In 20 de minute aveam preparata aceasta supica light. Iaurtul cremos ii da un gust placut si in plus se omogenizeaza rapid in zeama.  

Ingrediente Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

500 gr carne + un os cu maduva, de vacuta

500 gr mazare verde -congelata

2 morcovi

2 cepe verzi

1 ardei kapia rosu

1 tija telina apio

1 foaie dafin

1 iaurt grecesc mic

1 lamaie -zeama / optional

Galuscute : 2 oua+ 1 lingura untura proaspata de porc[sau 1 lingura unt moale ] + faina alba 4-5 linguri

sare

piper negru macinat

Categorii