Supa groasa din mazare galbena cu ciolan afumat

Reteta culinara Supa groasa din mazare galbena cu ciolan afumat din categoria Supe. Cum sa faci Supa groasa din mazare galbena cu ciolan afumat

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa groasa din mazare galbena cu ciolan afumat

 

INGREDIENTE
350-400 grame ciolan afumat (eu am folosit resturile de la acest preparat: goo.gl/h1v29m) 3 linguri de ulei 1 ceapa mare 4 cani supa legume sau pui (se poate obtine din cub concentrat; eu am folosit apa in care am fiert ciolanul afumat din acest preparat: goo.gl/h1v29, plus supa de pui) 6 cani de apa 3 cani mazare galbena uscata 2 catei de usturoi, tocati 1/2 lingurita cimbru uscat 2 foi de dafin 2 morcovi mari 3 tije de telina 2 cartofi medii

Ingrediente Supa groasa din mazare galbena cu ciolan afumat

350-400 grame ciolan afumat (eu am folosit resturile de la acest preparat: goo.gl/h1v29m)

3 linguri de ulei

1 ceapa mare

4 cani supa legume sau pui (se poate obtine din cub concentrat; eu am folosit apa in care am fiert ciolanul afumat din acest preparat: goo.gl/h1v29, plus supa de pui)

6 cani de apa

3 cani mazare galbena uscata

2 catei de usturoi, tocati

1/2 lingurita cimbru uscat

2 foi de dafin

2 morcovi mari

3 tije de telina

2 cartofi medii

Categorii