Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju

Reteta culinara Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju din categoria Supe. Cum sa faci Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju

 

INGREDIENTE
1 catel de usturoi 1 ceapa 1 cub concentrat de legume sare, piper ulei 2 lingurite otet balsamic 200 grame cartofi dulci 250 de grame cartofi 1 dovlecel 2 lingurite cumin pudra 2 lingurite paprika pudra 4 fire coriandru/ patrunjel 100 grame branza Feta 20 grame Caju, prajite, nesarate 2 bucati ciabatta

Ingrediente Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju

1 catel de usturoi

1 ceapa

1 cub concentrat de legume

sare, piper

ulei

2 lingurite otet balsamic

200 grame cartofi dulci

250 de grame cartofi

1 dovlecel

2 lingurite cumin pudra

2 lingurite paprika pudra

4 fire coriandru/ patrunjel

100 grame branza Feta

20 grame Caju, prajite, nesarate

2 bucati ciabatta

Categorii