Supa slaba de legume, cu gat de curcan

Reteta culinara din categoria Supe. Specific Romania. Cum sa faci Supa slaba de legume, cu gat de curcan

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa slaba de legume, cu gat de curcan

 

Aceasta supa este o supa foarte slaba, fara uleiuri sau grasimi ideala pentru zilele de supa sarbatorile de iarna cand incet incet ne restabilim dieta si stilul de viata pentru noul an.

 

INGREDIENTE
gat curcan 5 morcovi 1 pastranac sare piper vegeta 1 cub de concentrat de gaina patrunjel verde

Gatul de curcan se pune la fiert intr-o oala de 5 litri si se lasa la fiert pentru aproximativ 30 minute.

Intre timp curatam legumele de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam legumele si le lasam la fiert.

Cand aproape sunt gata, adaugam sare, piper, vegeta dupa gust si cubuletul concentrat.

Oprim aragazul si adaugam patrunjel verde taiat marunt.

Ingrediente Supa slaba de legume, cu gat de curcan

gat curcan

5 morcovi

1 pastranac

sare

piper

vegeta

1 cub de concentrat de gaina

patrunjel verde

Categorii