Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris

Reteta culinara Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris din categoria Supe. Specific Romania. Cum sa faci Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris
Supa asta e mai traditonala decat sarmalele in zona unde locuiesc eu, de obicei cu taitei, dar si cu galuste de gris. Am avut pui de la tara, legume din gradina, toate foarte "bio" crescute, deci chiar a avut gustul pe care-l avea supa bunicii: "levesha" cum ii spunea ea :) Din legumele fierte si carnea din supa am facut o salata; o postez si pe aia imediat :)
Ingrediente Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris
pentru supa:
spate, aripi, gat, picioarele si pulpele inferioare de la doi pui mai mici
3, 4 morcovi mari
2, 3 radacini de patrunjel mari
1 telina radacina mare
3 cepe medii
1 si 1/2 legatura de patrunjel verde
sare
piper negru boabe
pentru galuste:
3 oua
2 linguri apa minerala
gris cat cuprinde
1/2 legatura de patrunjel verde