Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris

Reteta culinara Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris din categoria Supe. Specific Romania. Cum sa faci Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris

 

Supa asta e mai traditonala decat sarmalele in zona unde locuiesc eu, de obicei cu taitei, dar si cu galuste de gris. Am avut pui de la tara, legume din gradina, toate foarte "bio" crescute, deci chiar a avut gustul pe care-l avea supa bunicii: "levesha" cum ii spunea ea :) Din legumele fierte si carnea din supa am facut o salata; o postez si pe aia imediat :)

Ingrediente Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris

pentru supa:

spate, aripi, gat, picioarele si pulpele inferioare de la doi pui mai mici

3, 4 morcovi mari

2, 3 radacini de patrunjel mari

1 telina radacina mare

3 cepe medii

1 si 1/2 legatura de patrunjel verde

sare

piper negru boabe

pentru galuste:  

3 oua

2 linguri apa minerala

gris cat cuprinde

1/2 legatura de patrunjel verde

Categorii