Tagliatelle cu ficatei de pasare

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tagliatelle cu ficatei de pasare

Pastele, tagliatelle se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj. Se scot intr-o sita si se trec printr-un jet de apa in asa fel incat sa nu se raceasca.

Ficatei de pui se spala, se condimenteaza si se pune la fript intr-o tigaie cu 3-4 linguri de ulei.

Se adauga usturoiul si se caleste 2-3 minute, apoi se scoate. Rosiile se taie cubulete si se adauda si ele peste ficatei impreuna cu pasta de tomate. Se lasa cateva minute.

Se aseaza pastele pe o farfurie si deasupra se pun ficatei de pui si sos. Se presara busuioc proaspat tocat. Poate o sa va placa si Tagliatelle cu vita si ciuperci, in sos de marar.

Ingrediente Tagliatelle cu ficatei de pasare

500 g ficatei de pui

300 g tagliatelle

2-3 rosii

2-3 catei de usturoi

2 lg pasta de rosii

sare

piper.

1 lg de busuioc proaspat tocat

2-3 lg ulei de masline

Categorii