Tagliatelle cu ficatei de pasare
Instructiuni de preparare Tagliatelle cu ficatei de pasare
Pastele, tagliatelle se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj. Se scot intr-o sita si se trec printr-un jet de apa in asa fel incat sa nu se raceasca.
Ficatei de pui se spala, se condimenteaza si se pune la fript intr-o tigaie cu 3-4 linguri de ulei.
Se adauga usturoiul si se caleste 2-3 minute, apoi se scoate. Rosiile se taie cubulete si se adauda si ele peste ficatei impreuna cu pasta de tomate. Se lasa cateva minute.
Se aseaza pastele pe o farfurie si deasupra se pun ficatei de pui si sos. Se presara busuioc proaspat tocat. Poate o sa va placa si Tagliatelle cu vita si ciuperci, in sos de marar.
Ingrediente Tagliatelle cu ficatei de pasare
500 g ficatei de pui
300 g tagliatelle
2-3 rosii
2-3 catei de usturoi
2 lg pasta de rosii
sare
piper.
1 lg de busuioc proaspat tocat
2-3 lg ulei de masline