Tartă cu dovleac şi urdă (2 variante)

Reteta culinara Tartă cu dovleac şi urdă (2 variante) din categoria Torturi. Specific Franta. Cum sa faci Tartă cu dovleac şi urdă (2 variante)

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tartă cu dovleac şi urdă (2 variante)

 

O tarta uşoară din ingrediente sănătoase.

Ingrediente Tartă cu dovleac şi urdă (2 variante)

Blatul:

150 g de biscuiţi,

50 g de unt,

50 g de nuci,

50 g de zahăr brun

Umplutura:

200 g de piure de dovleac fiert,

250 g de urdă,

50 g de brânză de vaci,

3 ouă,

75 g de zahăr pudră,

mirodenii cam 1 linguriţă în total(scorţişoară, cuişoare, ghimbir-după plac)

Pentru a II-a variantă, blatul e identic.

Umplutura:

800 g de piure de dovleac,

800 g de brânză de vaci,

3 linguri de îndulcitor lichid,

1 budincă de cacao,

mirodenii,

esenţă de rom

Categorii