Tiramisu adaptat

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tiramisu adaptat

Crema: -Se bate frisca lichida pana se intareste -Se amesteca branza topita cu zaharul pudra pana se obtine o crema uniforma,dupa care se adauga galbenusurile rand pe rand pana se omogenizeaza.Peste frisca batuta se pune crema obtinuta si se amesteca usor de jos in sus. -Se face cafeaua in care s-a pus esenta de rom si se lasa la racit. -Se desfac piscoturile din pachet si se inmoaie putin in cafea, apoi se pun pe o tava. Se toarna peste piscoturi din crema preparata, apoi alt rand de piscoturi asezate invers, apoi crema.Peste ultimul rand de piscoturi se pune crema peste care se presara cacao. Se da la rece si se serveste a doua zi. Un Tiramisu adaptat dupa Tiramisu rețeta originală :)

Ingrediente Tiramisu adaptat

-400g piscoturi

-500gr frisca lichida

-140gr branza topita cu smantana Hochland

-4 galbenusuri

-2 plicuri zahar pudra vanilat 80gr Dr.Oetker

-800 ml cafea rece fara zahar

-1 fiola esenta rom

Categorii