Prăjiți pâinea pe un grătar. În același timp, feliați ceapa și rumeniți-o într-o tigaie cu puțin ulei și sare până devine translucidă. Aduceți apă la fiert cu o picătură de oțet; cand da in clocot se sparge oul in apa si se fierbe 3 minute. Pune salata pe paine, adaugam din belsug paté de ton, apoi oul, ceapa rumenita, sare si putin piper. Serviți imediat. Sfat: Puteți înlocui pateul de ton simplu cu oricare dintre pateurile RIO Mare - pate de ton cu ketchup, pate de ton picant, pate de somon. Conțin doar ingrediente naturale și nu au conservanți.
Pentru mai multe informații despre produsele și rețetele RIO Mare, accesați site-ul www.riomare.ro Tonul RIO Mare în ulei de măsline cu o aromă unică, inconfundabilă a fost întotdeauna prima alegere în Italia. Calitatea superioară este garantată de controale stricte și procese de curățare extrem de amănunțite. Tonul se păstrează adăugând numai ulei de măsline de calitate și un praf de sare de mare. Ideal in toate retetele, de la aperitive, salate proaspete si apetisante, pana la feluri principale.
Ton excelent RIO în suc natural - Ideal pentru cei care numără caloriile și acordă atenție siluetei. Asigura un echilibru perfect intre minerale, proteine si vitamine, cu mai putin de 1% grasimi. Se prepara doar cu apa, un praf de sare si ierburi. Ideal pentru preparate proaspete si usoare, salate clasice sau mai creative imbogatite cu fructe proaspete si uscate.
Pentru o gustare rapidă la birou, alege Salatele de Ton RIO Mare!
Conțin doar ton de cea mai bună calitate și ingrediente tradiționale din bucătăria mediteraneană. Sunt delicioase servite cu legume proaspete. Iată câteva sugestii:
- Salata de ton cu amestec mexican este recomandata celor care iubesc aromele intense! Frietea tonului este evidentiata de combinatia de legume tipice mexicane. Veți obține un preparat delicios dacă adăugați fasole verde, câteva roșii bine fierte și ceapă tăiată în felii subțiri.
- Salata de ton cu porumb este perfecta pentru cei care prefera gustul delicat! Aroma intensa a tonului se combina perfect cu dulceata porumbului, prospetimea morcovilor si a boabelor de mazare. Devine savuroasa daca este servita alaturi de fenicul si anghinare taiate in felii subtiri.
- Salata de ton cu cous-cous – pentru cei care prefera aromele exotice, surprinzatoare! Pe langa ton si cous-cous, contine un mix echilibrat de legume delicioase: naut, morcovi, mazare, ardei rosu, ceapa si tomate. Este ideala consumata alaturi de vinete la gratar cu ulei de masline.