Tocăniță de gălbiori cu smântână
Reteta culinara Tocăniță de gălbiori cu smântână din categoria Cook and smile. Cum sa faci Tocăniță de gălbiori cu smântână
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocăniță de gălbiori cu smântână
Cum văd și aud gălbiori, gândul mă duce instant la Simona si Florin, ieșind triumfători cu coșurile pline de minunile galbene, de sub poalele brazilor din Păltiniș! Iar bunăciunile preparate împreună cu Simona, din ciupercuțele galbene și aromate, mi-au rămas întipărite în minte. Așa că vă aduc una dintre rețetele simple, dar tare gustoase!
INGREDIENTE
Ingrediente Tocăniță de gălbiori cu smântână
Ciuperci gălbiori cca. 800 g, Ceapă galbenă 2 bucăți, Ceapă verde 8 fire, Usturoi 1 căpățână medie, Ulei de floarea soarelui 3 linguri, Sare de mare 1 lingură, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță, Boia de ardei dulce 1 lingură, Smântână cca. 200 g, Amidon alimentar 3 linguri, Vin alb demisec cca. 200 g.
Ciuperci gălbiori cca. 800 g,
Ceapă galbenă 2 bucăți,
Ceapă verde 8 fire,
Usturoi 1 căpățână medie,
Ulei de floarea soarelui 3 linguri,
Sare de mare 1 lingură,
Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
Boia de ardei dulce 1 lingură,
Smântână cca. 200 g,
Amidon alimentar 3 linguri,
Vin alb demisec cca. 200 g.