Tort 8 martie

Reteta culinara Tort 8 martie din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort 8 martie
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort 8 martie
INGREDIENTE
blat negresareteta luata de pe culinar.ro
Ingrediente:
12 oua 480g zahar 480ml ulei 240ml apa 600g faina 24g praf de copt 5 linguri cacao esenta cafeacrema branza cu mure
2 cutii branzica cu mure (de la lidl) 300ml frisca fulgii de ciocolata de la branzicacrema ganache
300g ciocolata 300ml friscacrema cu afine
300-350ml smantana 3 -4 linguri dulceata de afine 300ml friscaIngrediente Tort 8 martie
12 oua
480g zahar
480ml ulei
240ml apa
600g faina
24g praf de copt
5 linguri cacao
esenta cafea
2 cutii branzica cu mure (de la lidl)
300ml frisca
fulgii de ciocolata de la branzica
300g ciocolata
300ml frisca
300-350ml smantana
3 -4 linguri dulceata de afine
300ml frisca