Tort alb-negru cu crema de martipan, capsuni si frisca
Reteta culinara Tort alb-negru cu crema de martipan, capsuni si frisca din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort alb-negru cu crema de martipan, capsuni si frisca
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort alb-negru cu crema de martipan, capsuni si frisca
Am vrut sa creez o surpriza placuta oaspetilor mei dragi, de Paste si a iesit un tort delicios , pufos si moale, cu o crema pe gustul nostru, adica cu fructe( capsuni).
Ingrediente Tort alb-negru cu crema de martipan, capsuni si frisca
- pentru blatul alb:
3 oua
4 linguri faina
4 linguri zahar
1/2 plic praf de copt cu sofran Dr Oetker
1-2 linguri apa
un praf de sare
- pentru blatul negru:
3 oua
3 linguri faina
1 lingura cacao Dr Oetker
1/2 plic praf de copt cu sofran Dr Oetker
1-2 linguri apa
un praf de sare
- pentru crema :
500 ml frisca lichida
1 plic gelatina Dr Oetker( 10 g)
1 plic martipan Dr Oetker( 100 g)
250 g capsuni coapte
- pentru decor:
sabloane decor tort de la Dr Oetker
1 lingurita cacao Dr Oetker
1 lingura nuca de cocos verde
50 g bombonele colorate