Tort alb-negru cu crema de martipan, capsuni si frisca

Reteta culinara Tort alb-negru cu crema de martipan, capsuni si frisca din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort alb-negru cu crema de martipan, capsuni si frisca

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort alb-negru cu crema de martipan, capsuni si frisca

 

Am vrut sa creez o surpriza placuta oaspetilor mei dragi, de Paste si a iesit un tort delicios , pufos si moale, cu o crema pe gustul nostru, adica cu fructe( capsuni).

Ingrediente Tort alb-negru cu crema de martipan, capsuni si frisca

- pentru blatul alb:

3 oua

4 linguri faina

4 linguri zahar

1/2 plic praf de copt cu sofran Dr Oetker

1-2 linguri apa

un praf de sare

- pentru blatul negru:

3 oua

3 linguri faina

1 lingura cacao Dr Oetker

1/2 plic praf de copt cu sofran Dr Oetker

1-2 linguri apa

un praf de sare

- pentru crema :

500 ml frisca lichida

1 plic gelatina Dr Oetker( 10 g)

1 plic martipan Dr Oetker( 100 g)

250 g capsuni coapte

- pentru decor:

sabloane decor tort de la Dr Oetker

1 lingurita cacao Dr Oetker

1 lingura nuca de cocos verde

50 g bombonele colorate

Categorii