Tort "Alb si Negru"
Reteta culinara Tort "Alb si Negru" din categoria Torturi. Cum sa faci Tort "Alb si Negru"
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort "Alb si Negru"
Mi-a placut tare mult prajitura Cameliei cu bilute de cocos. Pe cand am inceput sa fac prajitura, aceasta s-a transformat in tort...a iesit bun si frumusel, zic eu. Va las si link-ul cu reteta Cameliei sa vedeti ce sectiune frumoasa are la prajitura ei ...http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-ciocolata-si-bilute-de-cocos-65916.html
Ingrediente Tort "Alb si Negru"
pt blat:
200 gr unt
200 gr zahar
4 oua
1 praf de sare
250 gr faina
3 linguri pudra de roscove
1 plic vanilie Bourbon
1 plic praf de copt
100 ml iaurt de baut
pt bilute de cocos:
250 gr branza dulce
1 galbenus
70 gr zahar
100 gr nuca de cocos
2 linguri amidon
2-3 linguri faina alba
pt crema:
200 ml smantana pt frisca
60-70 ml lichior de oua
1 lingura gelatina granule
50 ml apa
50 gr zahar
pt sirop:
50 ml lichior de oua
60-70 ml apa
pt glazura si decor:
200 gr ciocolata cu 52% cacao
200 ml smantana pt frisca
bomboane Raffaello
nuca de cocos
petale de ciocolata