Tort "Alb si Negru"

Reteta culinara Tort "Alb si Negru" din categoria Torturi. Cum sa faci Tort "Alb si Negru"

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort "Alb si Negru"

 

Mi-a placut tare mult prajitura Cameliei cu bilute de cocos. Pe cand am inceput sa fac prajitura, aceasta s-a transformat in tort...a iesit bun si frumusel, zic eu. Va las si link-ul cu reteta Cameliei sa vedeti ce sectiune frumoasa are la prajitura ei ...http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-ciocolata-si-bilute-de-cocos-65916.html

Ingrediente Tort "Alb si Negru"

pt blat:

200 gr unt

200 gr zahar

4 oua

1 praf de sare

250 gr faina

3 linguri pudra de roscove

1 plic vanilie Bourbon

1 plic praf de copt

100 ml iaurt de baut

pt bilute de cocos:

250 gr branza dulce

1 galbenus

70 gr zahar

100 gr nuca de cocos

2 linguri amidon

2-3 linguri faina alba

pt crema:

200 ml smantana pt frisca

60-70 ml lichior de oua

1 lingura gelatina granule

50 ml apa

50 gr zahar

pt sirop:

50 ml lichior de oua

60-70 ml apa

pt glazura si decor:

200 gr ciocolata cu 52% cacao

200 ml smantana pt frisca

bomboane Raffaello

nuca de cocos

petale de ciocolata

Categorii