Tort brownies cu mini choux-uri

Reteta culinara Tort brownies cu mini choux-uri din categoria Torturi. Cum sa faci Tort brownies cu mini choux-uri

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort brownies cu mini choux-uri

 

INGREDIENTE
Mini choux-uri: 250 ml apa 100 ml ulei 150 g faina 4 oua 1 praf de sare Crema de vanilie: 1l lapte 100 g unt 200 g zahar 5 galbenusuri 6 lg faina pastaie de vanilie(zahar vanilat) un praf de sare Blat: 100 g faina 150 g zahar 3 linguri cacao 200 g ciocolata amaruie 150 g unt 3 oua 1/2 plic praf de copt un praf de sare Sirop pentru inmuiat choux-urile: 100 g zahar 50 ml apa Pentru ornat: 200 ml frisca lichida 50 g ciocolata (topita in cativa stropi de ulei)

Ingrediente Tort brownies cu mini choux-uri

Mini choux-uri:

250 ml apa

100 ml ulei

150 g faina

4 oua

1 praf de sare

Crema de vanilie:

1l lapte

100 g unt

200 g zahar

5 galbenusuri

6 lg faina

pastaie de vanilie(zahar vanilat)

un praf de sare

Blat:

100 g faina

150 g zahar

3 linguri cacao

200 g ciocolata amaruie

150 g unt

3 oua

1/2 plic praf de copt

un praf de sare

Sirop pentru inmuiat choux-urile:

100 g zahar

50 ml apa

Pentru ornat:

200 ml frisca lichida

50 g ciocolata (topita in cativa stropi de ulei)

Categorii