Tort campari

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tort campari

Blatul se stropeste cu 3 linguri de suc si lichior. Se inmoaie gelatina in 120 ml suc. Se amesteca brinza de vaci cu mascarpone, 120 g zahar si coaja rasa de la 1 portocala. Se dizolva gelatina in suc si se inglobeza in crema de brinza. Se da la rce. Se inglobeaza frisca batuta. Se asaza pe blat si se lasa la rce 2 ore. Se asaza pe crema feliile de portocale. Se da in fiert o glaxura din praf, 30 g zahara, campari, suc si 5 linguri de apa. Se toarna pe fructe si se lasa sa se intareasca.

Ingrediente Tort campari

1 blat

250 ml suc de porticale

5 linguri lichior de portocale

3 portocale

1 1/2 plic praf de gelatina

250 g brinza de vaci

150g zahar

250 g mascarpone

400 ml frisca

1 pli praf de gelatina rosie

100 ml campari

Categorii