Tort cioco-piersica

Reteta culinara Tort cioco-piersica din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cioco-piersica

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cioco-piersica

 

INGREDIENTE
 Ingrediente pentru blat: 6 oua 180g zahar 130g ciocolata amaruie 130g unt la temperatura camerei 175g faina o priza sare coaja zasa de lo o portocala 1 plic zahar vanilat Pentru crema: 500g piersici din compot 125g iaurt 125g smantana 300ml frisca lichida 1 plic zahar vanilat 3 linguri zahar 1 lingura zeama de lamaie 40 ml lichior Amaretto 1 plic gelatina Pentru ornat: 200ml frisca lichida 1 plic intaritor frisca 50g ciocolata rasa 3 jumatati de piersica.

Ingrediente Tort cioco-piersica

 Ingrediente pentru blat:

6 oua

180g zahar

130g ciocolata amaruie

130g unt la temperatura camerei

175g faina

o priza sare

coaja zasa de lo o portocala

1 plic zahar vanilat

Pentru crema:

500g piersici din compot

125g iaurt

125g smantana

300ml frisca lichida

1 plic zahar vanilat

3 linguri zahar

1 lingura zeama de lamaie

40 ml lichior Amaretto

1 plic gelatina

Pentru ornat:

200ml frisca lichida

1 plic intaritor frisca

50g ciocolata rasa

3 jumatati de piersica.

Categorii