Tort clasic cu crema de cacao si miez de nuca
Reteta culinara Tort clasic cu crema de cacao si miez de nuca din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort clasic cu crema de cacao si miez de nuca
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort clasic cu crema de cacao si miez de nuca
Un tort obisnuit, cu crema delicioasa de cacao, preparata din ingrediente la indemana oricui. Reteta am gasit-o intr-un caiet vechi de retete, din tineretea soacrei mele.
Ingrediente Tort clasic cu crema de cacao si miez de nuca
8 oua
8 linguri cu zahar
8 linguri cu faina
un plic praf de copt
un praf de sare
70 g cacao
300 g margarina/unt
200 g zahar
2 linguri si jumatate de faina
o ceasca de apa
un galbenus de ou
150 g miez de nuca macinat
100 gr zahar
200 ml apa
2 fiole cu esenta de rom