TORT "CONGO"
Instructiuni de preparare TORT "CONGO"
Ingrediente TORT "CONGO"
9 ouă
18 linguri pline de zahăr praf
450 gr. nucă măcinată
4 linguri cafea fierbinte naturală
200 gr. unt frecat spumo
ulei şi făină pentru uns şi pudrat tava.
9 ouă
18 linguri pline de zahăr praf
450 gr. nucă măcinată
4 linguri cafea fierbinte naturală
200 gr. unt frecat spumo
ulei şi făină pentru uns şi pudrat tava.
Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe - Cum se prepara acest Tort cu mure si ciocolat
Reteta culinara Tort cu mure si ciocolata din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort
Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat - Cum se prepara acest Tort cu crema de fistic - Del
Reteta culinara Tort cu crema de fistic din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu crema de fistic
Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă - Cum se prepara ac
Tort cu crema de mascarpone si ciocolata - Desert delicios si aromat - Cum se prepara Tort cu crema
Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat - Cum se prepara acest Desert cu caise si banane -
Tort Clepsidra - Reteta delicioasa pentru un desert aniversar - Cum se prepara acest Tort Clepsidra