Tort cu ananas caramelizat

Reteta culinara Tort cu ananas caramelizat din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort cu ananas caramelizat

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu ananas caramelizat

 

INGREDIENTE
Blat: 8 oua 6 linguri de apa minerala 10 linguri de zahar 1 praf de sare 15 linguri de faina alba proaspat cernuta 1/2 plic praf de copt o mana fructe Goji (uscate) 100 gr. ciocolata alba cu alune si orez expandat (maruntita cu cutitul) Suplimentar: 1 ananas zeama de la 1 lamaie 250 gr. zahar pentru caramelizat 50 gr. stafide 2 bucati rahat 50 gr. miez de nuca (de preferat jumatati intregi) 250 ml frisca vegetala (hulala) 200 gr. ciocolata amaruie visine din visinata

Ingrediente Tort cu ananas caramelizat

Blat:

8 oua

6 linguri de apa minerala

10 linguri de zahar

1 praf de sare

15 linguri de faina alba proaspat cernuta

1/2 plic praf de copt

o mana fructe Goji (uscate)

100 gr. ciocolata alba cu alune si orez expandat (maruntita cu cutitul)

Suplimentar:

1 ananas

zeama de la 1 lamaie

250 gr. zahar pentru caramelizat

50 gr. stafide

2 bucati rahat

50 gr. miez de nuca (de preferat jumatati intregi)

250 ml frisca vegetala (hulala)

200 gr. ciocolata amaruie

visine din visinata

Categorii