Tort cu ananas caramelizat
Reteta culinara Tort cu ananas caramelizat din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort cu ananas caramelizat
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu ananas caramelizat
INGREDIENTE
Ingrediente Tort cu ananas caramelizat
Blat:
8 oua
6 linguri de apa minerala
10 linguri de zahar
1 praf de sare
15 linguri de faina alba proaspat cernuta
1/2 plic praf de copt
o mana fructe Goji (uscate)
100 gr. ciocolata alba cu alune si orez expandat (maruntita cu cutitul)
Suplimentar:
1 ananas
zeama de la 1 lamaie
250 gr. zahar pentru caramelizat
50 gr. stafide
2 bucati rahat
50 gr. miez de nuca (de preferat jumatati intregi)
250 ml frisca vegetala (hulala)
200 gr. ciocolata amaruie
visine din visinata