Tort cu ananas, nuca de cocos si mandarine
Reteta culinara Tort cu ananas, nuca de cocos si mandarine din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu ananas, nuca de cocos si mandarine
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu ananas, nuca de cocos si mandarine
Bunatati de Craciun! Un tort minunat la care este ceva de munca, dar care va merita.In principal aveti nevoie de niste albusuri '' uitate" prin congelator si putina rabdare.
INGREDIENTE
Ingrediente Tort cu ananas, nuca de cocos si mandarine
Blat1: 8 albusuri 6 linguri zahar+4 ptr caramelizat 2 linguri ulei un praf de sare 8 linguri faina 1 compot mare de ananas rondele Blat2: 8 albusuri 8 linguri zahar 8 linguri nuca cocos razuita 2 linguri faina 50 gr merisoare deshidratate Crema1: 1 conserva lapte cocos 1 plic budinca de cocos 120 gr frica batuta 3 linguri zahar Crema2: 250 gr branza 20% 2 linguri zahar pudra mandarinele dintr-un compot mic 120 gr frisca Jeleu de mandarine: 2 galbenusuri 2 linguri zahar 170 ml sirop de la compotul de mandarine 1 plic de gelatina Decor: 260 gr frisca batuta felii de ananas cirese confiate frunze de menta
8 albusuri
6 linguri zahar+4 ptr caramelizat
2 linguri ulei
un praf de sare
8 linguri faina
1 compot mare de ananas rondele
8 albusuri
8 linguri zahar
8 linguri nuca cocos razuita
2 linguri faina
50 gr merisoare deshidratate
1 conserva lapte cocos
1 plic budinca de cocos
120 gr frica batuta
3 linguri zahar
250 gr branza 20%
2 linguri zahar pudra
mandarinele dintr-un compot mic
120 gr frisca
2 galbenusuri
2 linguri zahar
170 ml sirop de la compotul de mandarine
1 plic de gelatina
260 gr frisca batuta
felii de ananas
cirese confiate
frunze de menta