Tort cu blat de cacao si piscoturi si crema de sampanie-reteta nr 300

Reteta culinara Tort cu blat de cacao si piscoturi si crema de sampanie- nr 300 din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu blat de cacao si piscoturi si crema de sampanie-reteta nr 300

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu blat de cacao si piscoturi si crema de sampanie-reteta nr 300

 

Initial, imi planificasem ca reteta cu nr 300 sa fie tortul pe care il voi face cu ocazia zilei fiului meu. Dar, cum acesta va pleca in vacanta cu colegii, deci vom sarbatori mai tarziu, iar eu am avut un mare chef de gatit si scris retete, o sa va aduc un alt tort, care nu arata el prea bine, dar este delicios.

Ingrediente Tort cu blat de cacao si piscoturi si crema de sampanie-reteta nr 300

Blat

8 oua

8 linguri zahar

4 linguri ulei

7 linguri faina

2 linguri cacao neagra

200 gr piscoturi

5 galbenusuri

1 compot mare de piersici

500 gr mascarpone

100 gr zahar

200 ml frisca

1 plic de gelatina

150 ml sampanie cu gust de piersici sau vin alb dulce

600 ml apa

2 linguri zahar

3 lingurite cafea instant

Decor:

250 ml frisca 

capsuni trase in ciocolata sau dupa propria fantezie

Categorii