Tort cu blat de cacao si piscoturi si crema de sampanie-reteta nr 300
Reteta culinara Tort cu blat de cacao si piscoturi si crema de sampanie- nr 300 din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu blat de cacao si piscoturi si crema de sampanie-reteta nr 300
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu blat de cacao si piscoturi si crema de sampanie-reteta nr 300
Initial, imi planificasem ca reteta cu nr 300 sa fie tortul pe care il voi face cu ocazia zilei fiului meu. Dar, cum acesta va pleca in vacanta cu colegii, deci vom sarbatori mai tarziu, iar eu am avut un mare chef de gatit si scris retete, o sa va aduc un alt tort, care nu arata el prea bine, dar este delicios.
Ingrediente Tort cu blat de cacao si piscoturi si crema de sampanie-reteta nr 300
Blat
8 oua
8 linguri zahar
4 linguri ulei
7 linguri faina
2 linguri cacao neagra
200 gr piscoturi
5 galbenusuri
1 compot mare de piersici
500 gr mascarpone
100 gr zahar
200 ml frisca
1 plic de gelatina
150 ml sampanie cu gust de piersici sau vin alb dulce
600 ml apa
2 linguri zahar
3 lingurite cafea instant
Decor:
250 ml frisca
capsuni trase in ciocolata sau dupa propria fantezie