Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone

Reteta culinara Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone

 

INGREDIENTE
Blat 400gr faina 300 gr zahar 200 ml cafea preparata 110 gr unt 100 ml ulei 50 gr cacao 2 oua 1 praf de copt 100 ml iaurt sau lapte batut Blat cu migdale 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina o mana zdarvana migdale Crema   250 gr mascarpone 250 ml smantana pentru frisca 250 ml frisca 1 conserva sun Food piersici 100 gr zahar pudra Glazura: 200 ciocolata 100 ml lapte 50 unt 50 zahar

Ingrediente Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone

Blat

400gr faina

300 gr zahar

200 ml cafea preparata

110 gr unt

100 ml ulei

50 gr cacao

2 oua

1 praf de copt

100 ml iaurt sau lapte batut

Blat cu migdale

3 oua

3 linguri zahar

3 linguri faina

o mana zdarvana migdale

Crema  

250 gr mascarpone

250 ml smantana pentru frisca

250 ml frisca

1 conserva sun Food piersici

100 gr zahar pudra

Glazura:

200 ciocolata

100 ml lapte

50 unt

50 zahar

Categorii