Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone
Reteta culinara Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone
INGREDIENTE
Ingrediente Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone
Blat
400gr faina
300 gr zahar
200 ml cafea preparata
110 gr unt
100 ml ulei
50 gr cacao
2 oua
1 praf de copt
100 ml iaurt sau lapte batut
Blat cu migdale
3 oua
3 linguri zahar
3 linguri faina
o mana zdarvana migdale
Crema
250 gr mascarpone
250 ml smantana pentru frisca
250 ml frisca
1 conserva sun Food piersici
100 gr zahar pudra
Glazura:
200 ciocolata
100 ml lapte
50 unt
50 zahar