Tort cu cafea, mure si sos de vin rosu
Instructiuni de preparare Tort cu cafea, mure si sos de vin rosu
Ingrediente Tort cu cafea, mure si sos de vin rosu
Pentru blat
1 + 1/2 cani faina alba
1 +1/3 cani zahar (eu am folosit brut)
1/2 cana cacao
5 gr praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat
1 lingurita rasa sare
2 oua
1 cana cafea (eu am folosit un espresso)
1 cana iaurt
1/3 cana ulei 1
seminte de vanilie
pt crema de branza
500 gr crema de branza
3 oua
150 gr unt
150 gr zahar brut
seminte vanilie
pentru sirop
200 gr mure
300 ml vin rosu dulce
4 linguri zahar brut
50 ml lichior visine
pentru glazura
o tableta 200 gr cioco (continut ridicat de cacao)
3 linguri smantana
o canita mica lapte dulce
praline ciocolata
dulceata trandafiri pt ornat