Tort cu cafea si brandy
Reteta culinara Tort cu cafea si brandy din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu cafea si brandy
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu cafea si brandy
Povestea acestui tort este simpla: Dr. Oetker mi-a facut o minunata surpriza inainte de Sarbatori trimitandu-mi o cutie cu bunatati. Printre bunatati se afla si aceasta reteta de tort pe care am prestat-o pentru a va arata si voua ce bunatati se pot face cu produsele lor. A iesit o bunatate de tort foarte usor de facut. A fost tortul nostru pentru noaptea de Revelion.
Ingrediente Tort cu cafea si brandy
Blat:
4 oua
3 linguri apa fierbinte
150 gr zahar
1 plic zahar vanilat Dr. Oetker
150 gr faina
50 gr Gustin (amidon de porumb)
1 plic praf de copt Dr. Oetker
Crema:
2 plicuri crema pentru prajituri Dr. Oetker - cafea/brandy
4 linguri zahar pudra
450 ml lapte rece
Sirop:
150 ml cafea neagra tare
150 ml apa
3 linguri zahar pudra
Ornat:
1 plic Spuma pt deserturi cu gust de frisca Dr. Oetker
stelute ornament