Tort cu cafea si brandy

Reteta culinara Tort cu cafea si brandy din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu cafea si brandy

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu cafea si brandy

 

Povestea acestui tort este simpla: Dr. Oetker mi-a facut o minunata surpriza inainte de Sarbatori trimitandu-mi o cutie cu bunatati. Printre bunatati se afla si aceasta reteta de tort pe care am prestat-o pentru a va arata si voua ce bunatati se pot face cu produsele lor. A iesit o bunatate de tort foarte usor de facut. A fost tortul nostru pentru noaptea de Revelion.

Ingrediente Tort cu cafea si brandy

Blat:

4 oua

3 linguri apa fierbinte

150 gr zahar

1 plic zahar vanilat Dr. Oetker

150 gr faina

50 gr Gustin (amidon de porumb)

1 plic praf de copt Dr. Oetker

Crema:

2 plicuri crema pentru prajituri Dr. Oetker - cafea/brandy

4 linguri zahar pudra

450 ml lapte rece

Sirop:

150 ml cafea neagra tare

150 ml apa

3 linguri zahar pudra

Ornat:

1 plic Spuma pt deserturi cu gust de frisca Dr. Oetker

stelute ornament

Categorii