Tort cu choux-uri si crema de fructe de padure si fistic
Instructiuni de preparare Tort cu choux-uri si crema de fructe de padure si fistic
Ingrediente Tort cu choux-uri si crema de fructe de padure si fistic
-pentru blat:
5 oua
6 linguri zahar
4 linguri faina
2 linguri cacao Dr Oetker
2 linguri apa
1 praf de copt
-pentru choux:
250 ml apa
125 g faina
100 g unt
1 varf lingurita sare
3 oua
- pentru crema de fructe de padure:
1 plic Crema de fructe de padure Dr Oetker
250 ml lapte
3 linguri zahar pudra
1 lingura esenta menta Dr Oetker
- pentru crema de fistic:
1 plic budinca de fistic Dr Oetker
500 ml lapte
3 linguri zahar
50 g nuca de cocos verde
100 ml frisca
-pentru decor :
100 ml frisca
frunze menta
20 piscoturi