Tort cu ciocolata amaruie si aroma de portocale

Reteta culinara Tort cu ciocolata amaruie si aroma de portocale din categoria Torturi. Specific Italia. Cum sa faci Tort cu ciocolata amaruie si aroma de portocale

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu ciocolata amaruie si aroma de portocale

 

Acest tort l-am pregatit cu mare drag pentru tatal unui prieten de familie :X

Ingrediente Tort cu ciocolata amaruie si aroma de portocale

Blat:

4 oua.

5 linguri zahar.

3 linguri ulei.

1 praf sare.

1 praf de copt.

4 linguri faina.

2 linguri cacaoa.

Crema ciocolata:

100 gr ciocolata amara.(70%)

100 gr ciocolata cu gust de portocale.

20 gr unt.

250 gr mascarpone.

1 esenta portocala.

50 gr fulgi de ciocolata amara.

Decor:

200 ml frisca.

100 gr ciocolata.

Sirop:

1 esenta portocala.

Coaja de portocala.

4 linguri de zahar.

1 pahar de apa.

Categorii