Tort cu crema de cafea

Reteta culinara Tort cu crema de cafea din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu crema de cafea

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu crema de cafea

 

Un tortulet cu blat pufos si o delicioasa crema de cafea.

Ingrediente Tort cu crema de cafea

Blat:

4 oua foarte mari (XL)

100 g zahar

80 g faina

20 g cacao

1 lg ulei floarea soarelui

un praf sare

Jeleu de cafea:

150 ml cafea tare

120 g zahar

10 g gelatina granule

50 ml apa rece

Crema de cafea:

200 g smantana lichida neindulcita

jumatate (100 ml) din cantitatea de jeleu de cafea (caldut)

Pentru insiropat:

2 lg sirop de cafea

50 ml apa

Pentru imbracat tortul:

200 g smantana lichida

50 g zahar

Decor:

100g ciocolata amaruie (55%cacao)

Categorii