Tort cu crema de ciocolata alba,ganache de ciocolata si cirese

Reteta culinara Tort cu crema de ciocolata alba,ganache de ciocolata si cirese din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort cu crema de ciocolata alba,ganache de ciocolata si cirese

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu crema de ciocolata alba,ganache de ciocolata si cirese

 

Acest tort l-am pregatit in maxim 2 ore si a fost un real succes. Este un tort economic, de casa, generos si plin de gusturi minunate.

Ingrediente Tort cu crema de ciocolata alba,ganache de ciocolata si cirese

Blat de cacao pentru o forma cu diametrul de 28 cm.

8 oua240 g zahar

200 g faina

35 g cacao

1 varf de cutit cu praf de copt

Ingrediente ganache de ciocolata :

200 g ciocolaat neagra

100 g ciocolata cu lapte

400 ml frisca lichida sau smantana pentru frisca

Ingrediente crema de ciocolata alba :

500 ml lapte

100 g margarina/unt

1 esenta de vanilie sau baton de vanilie

2 linguri de zahar

5 linguri de amidon sau 6 linguri de faina

100 g ciocolata alba maruntita

1 borcan mare cu compot de cirese

Categorii