Tort cu crema de ciocolata alba,ganache de ciocolata si cirese
Reteta culinara Tort cu crema de ciocolata alba,ganache de ciocolata si cirese din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort cu crema de ciocolata alba,ganache de ciocolata si cirese
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu crema de ciocolata alba,ganache de ciocolata si cirese
Acest tort l-am pregatit in maxim 2 ore si a fost un real succes. Este un tort economic, de casa, generos si plin de gusturi minunate.
Ingrediente Tort cu crema de ciocolata alba,ganache de ciocolata si cirese
Blat de cacao pentru o forma cu diametrul de 28 cm.
8 oua240 g zahar
200 g faina
35 g cacao
1 varf de cutit cu praf de copt
Ingrediente ganache de ciocolata :
200 g ciocolaat neagra
100 g ciocolata cu lapte
400 ml frisca lichida sau smantana pentru frisca
Ingrediente crema de ciocolata alba :
500 ml lapte
100 g margarina/unt
1 esenta de vanilie sau baton de vanilie
2 linguri de zahar
5 linguri de amidon sau 6 linguri de faina
100 g ciocolata alba maruntita
1 borcan mare cu compot de cirese