Tort cu crema de migdale si stracciatella
Reteta culinara Tort cu crema de migdale si stracciatella din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort cu crema de migdale si stracciatella
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu crema de migdale si stracciatella
Maine,03.12,fiica mea,Emilia,implineste 22 de ani.Wow! Cand au trecut atatia ani?Sunt multi,dar pentru mine tot putini sunt,ea tot copil ramane.Si acum,mare,imi place s-o rasfat la fel cum faceam cand era micuta. Sunt 22 de ani de impliniri,bucurii,reusite presarate uneori cu probleme mai mici sau mai mari.Cu bune,cu rele,i-am fost alaturi mereu.Ne-am bucurat impreuna,am fost umarul pe care a plans.I-am fost si sunt si in continuare sprijin la bine si la greu.Ii doresc tot binele din lume cu multe impliniri si realizari. Uh!M-au podidit emotiile si era sa uit de tortul aniversar pe care i l-am facut.Este un tort racoros,aerat,cu multa crema.Aroma de ciocolata si migdale,preferatele Emiliei, ii da o savoare deosebita.
Ingrediente Tort cu crema de migdale si stracciatella
Ingrediente blat:
10 oua
,10 ling zahar,
8ling faina,
2 ling cacao,
un praf de copt,
un praf de sare.
Ingrediente crema stracciatella:
300ml fisca,
200 gr ciocolata alba,
50 gr cicocolata amaruie sau 100 gr fulgi de cicocolata.
Ingrediente crema de migdale:
3 oua,
3 ling zahar,
1ling lapte,
300ml frisca,
100gr migdale