TORT CU CREMA DE PETALE DE TRANDAFIR

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare TORT CU CREMA DE PETALE DE TRANDAFIR

1.Se freaca untul spuma, se amesteca cu mierea de albine si petalele de trandafiri taiate taitei, se adauga pesmetul, scortisoara, romul, coaja de lamaie. Rezulta o compozitie potrivit de groasa. Aceasta se imparte in cinci parti egale si se intinde uniform pe cele cinci foi de tort. Se preseaza cu un fund de lemn. Se lasa la rece 10 ore, dupa care se orneaza cu frisca si se serveste.

Ingrediente TORT CU CREMA DE PETALE DE TRANDAFIR

300 g. petale de trandafiri

250 g unt

200 g miere de albine

6 linguri pesmet de biscuiti

scortisoara

coaja rasa de la o lamaie

6 linguri de rom

5 foi de tort din comert

500g.frisca

Categorii