Tort cu crema de vanilie si ganache de ciocolata alba
Reteta culinara Tort cu crema de vanilie si ganache de ciocolata alba din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort cu crema de vanilie si ganache de ciocolata alba
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu crema de vanilie si ganache de ciocolata alba
Un tort care iti incanta toate,dar toate papilele gustative...Un tort lejer, blat insiropat cu cafea, crema racoroasa de vanilie si coaja de portocala... las modestia la o parte si spun ca este un tort perfect. A fost super apreciat si musafirii au fost super incantati, se vedea asta si in privirile lor, iar asta, este cea mai mare multumire a mea.
Ingrediente Tort cu crema de vanilie si ganache de ciocolata alba
Pentru blat:
6 oua
9 linguri de zahar
6 linguri ulei
6 linguri lapte
6 linguri faina
3 linguri cacao
3 lingurite rase de praf de copt
3 lingurite esenta de rom
Crema:
600 ml lapte
4 linguri si 1/2 amidon
4 linguri zahar
1 pastaie de vanilie
250 ml frisca lichida
250 gr ciocolata alba
coaja rasa de portocala
In plus:
1 cana cu cafea preparata pentru insiropat
1 mana miez de nuca
bomboane de ciocolata cu irish coffe