Tort cu doua creme ganache si fructe - reteta cu nr. 300

Reteta culinara Tort cu doua creme ganache si fructe - cu nr. 300 din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu doua creme ganache si fructe - reteta cu nr. 300

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu doua creme ganache si fructe - reteta cu nr. 300

 

A fost ziua tatalui meu si am facut un tort delicios...si daca stau sa ma gandesc, cred ca eu am mancat cel mai mult din el :)) Am prezentat si aici reteta blatului, dar o mai prezint inca o data pentru cei car vor sa printeze reteta. Si am ajuns si la reteta cu nr. 300 - a fost un drum greu, dar am ajuns repede (zic eu) pana aici.

Ingrediente Tort cu doua creme ganache si fructe - reteta cu nr. 300

Blat:

6 oua;

un praf de sare;

12 linguri zahar;

6 linguri ulei;

esenta de vanilie;

8 linguri de faina, cu varf (325 g);

un plic de praf de copt (10 g).

Diametru tava: 26 cm.

Sirop:

150 g zahar;

600 ml apa.

Crema 1 (ganache de ciocolata cu lapte):

150 g ciocolata cu lapte;

200 ml frisca lichida.

Crema 2 (ganache de ciocolata alba):

150 g ciocolata alba;

200 ml frisca lichida.

In plus:

2-3 banane;

280 g zmeura conservata;

450 ml frisca (tinuta la frigider);

o lingura cacao;

5 linguri zahar;

60 g pelete de ciocolata neagra;

30 g pelete de ciocolata alba.

Categorii