Tort cu doua creme ganache si fructe - reteta cu nr. 300
Reteta culinara Tort cu doua creme ganache si fructe - cu nr. 300 din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu doua creme ganache si fructe - reteta cu nr. 300
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu doua creme ganache si fructe - reteta cu nr. 300
A fost ziua tatalui meu si am facut un tort delicios...si daca stau sa ma gandesc, cred ca eu am mancat cel mai mult din el :)) Am prezentat si aici reteta blatului, dar o mai prezint inca o data pentru cei car vor sa printeze reteta. Si am ajuns si la reteta cu nr. 300 - a fost un drum greu, dar am ajuns repede (zic eu) pana aici.
Ingrediente Tort cu doua creme ganache si fructe - reteta cu nr. 300
Blat:
6 oua;
un praf de sare;
12 linguri zahar;
6 linguri ulei;
esenta de vanilie;
8 linguri de faina, cu varf (325 g);
un plic de praf de copt (10 g).
Diametru tava: 26 cm.
Sirop:
150 g zahar;
600 ml apa.
Crema 1 (ganache de ciocolata cu lapte):
150 g ciocolata cu lapte;
200 ml frisca lichida.
Crema 2 (ganache de ciocolata alba):
150 g ciocolata alba;
200 ml frisca lichida.
In plus:
2-3 banane;
280 g zmeura conservata;
450 ml frisca (tinuta la frigider);
o lingura cacao;
5 linguri zahar;
60 g pelete de ciocolata neagra;
30 g pelete de ciocolata alba.