Tort cu frisca , fructe si glazura de ciocolata

Reteta culinara Tort cu frisca , fructe si glazura de ciocolata din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu frisca , fructe si glazura de ciocolata

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu frisca , fructe si glazura de ciocolata

 

INGREDIENTE
blat din 6 oua, 12 linguri zahar, 50ml ulei, 9 linguri faina, 1 plic praf de copt pt sirop: sucul de la fructe plus apa pana obtinem 400ml lichid, crema de frisca : 500ml frisca, 3 linguri de zahar pudra, suc de lamaie, o conserva fructe tropicale. pentru ornat: 200ml frisca, 1 lingura zahar pudra, suc de lamaie glazura de ciocolata: 150 g ciocolata cu lapte, 100ml frisca lichida.

Ingrediente Tort cu frisca , fructe si glazura de ciocolata

blat din

6 oua,

12 linguri zahar,

50ml ulei,

9 linguri faina,

1 plic praf de copt

pt sirop:

sucul de la fructe plus apa pana obtinem 400ml lichid,

crema de frisca :

500ml frisca,

3 linguri de zahar pudra,

suc de lamaie,

o conserva fructe tropicale.

pentru ornat:

200ml frisca,

1 lingura zahar pudra,

suc de lamaie

glazura de ciocolata:

150 g ciocolata cu lapte,

100ml frisca lichida.

Categorii