Tort cu marmelada de fructe si ciocolata

Reteta culinara Tort cu marmelada de fructe si ciocolata din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu marmelada de fructe si ciocolata

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu marmelada de fructe si ciocolata

 

INGREDIENTE
pentru marmelada de portocale 500 gr de portocale/clementine curatate de coaja si de pielita 70 gr zahar brut pentru marmelada de fructe de padure (afine +mure + zmeura) 500 gr mix de fructe 70 gr zahar brut pentru crema 600 gr mascarpone 500 gr smantana grasa 4 lg zahar pudra 300 gr ciocolata neagra pentru blat 8 oua 8 lg zahar brut 8 lg faina 2 lg cacao neagra 1 praf sare pentru sirop 2 portocale 4 lg zahar brut 600 ml apa pentru ornat 500 gr smantana grasa 4 lg zahar pudra vanilie bomboane ciocolata

Ingrediente Tort cu marmelada de fructe si ciocolata

pentru marmelada de portocale

500 gr de portocale/clementine curatate de coaja si de pielita

70 gr zahar brut

pentru marmelada de fructe de padure (afine +mure + zmeura)

500 gr mix de fructe

70 gr zahar brut

pentru crema

600 gr mascarpone

500 gr smantana grasa

4 lg zahar pudra

300 gr ciocolata neagra

pentru blat

8 oua

8 lg zahar brut

8 lg faina

2 lg cacao neagra

1 praf sare

pentru sirop

2 portocale

4 lg zahar brut

600 ml apa

pentru ornat

500 gr smantana grasa

4 lg zahar pudra

vanilie

bomboane ciocolata

Categorii