Tort cu mere si frisca(Apfel Torte mit Baiserhaube)

Reteta culinara Tort cu mere si frisca(Apfel Torte mit Baiserhaube) din categoria Torturi. Specific Germania. Cum sa faci Tort cu mere si frisca(Apfel Torte mit Baiserhaube)

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu mere si frisca(Apfel Torte mit Baiserhaube)

 

aceasta reteta am luat-o dintr-o revista neMteasca de program tv.intr-una din poze este si revista cu poza tortului.bineinteles ca eu am adaptat reteta cerintelor mele:)))

Ingrediente Tort cu mere si frisca(Apfel Torte mit Baiserhaube)

4 oua,

100 g unt sau margarina topita,

150g fructoza sau 200g zahar,

2 vanilii,

un praf de sare,

150 g faina,

80ml lapte,

un praf de copt

1kg mere,

1 budinca de vanilie,

400ml suc de mere sau apa,

5 linguri de fructoza sau zahar dupa gust.

400ml smantana pentru frisca neindulcita,

3 linguri fructoza,

1 vanilie,

15 g migdale taiate.

Categorii