Tort cu migdale, crema de lapte si ganache
Reteta culinara Tort cu migdale, crema de lapte si ganache din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu migdale, crema de lapte si ganache
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu migdale, crema de lapte si ganache
Am venit cu tortul si sampania....sa nu ziceti ca sunt zgarcita si nu dau nimic de ziua mea pe Bucataras:)) Asa ca m-am pus pe facut un tort cu ingrediente care imi plac mie: blat cu migdale si cacao, crema care mi-a mers la suflet de la prajitura Milch Schnitte si m-am incumetat sa mai fac inca odata crema ganache chiar daca din prima nu a iesit asa cum am vrut....si am mai facut si moate:))...acum doar m-am facut ca le fac:))
Ingrediente Tort cu migdale, crema de lapte si ganache
pt blat:
6 oua
150 gr zahar
1 vanilie Bourbon
50 ml ulei
100 gr faina
4 linguri pline cu cacao
100 gr migdale macinate
1 praf de copt
pt crema de lapte:
200 ml lapte condensat
200 ml smantana pt frisca
100 ml lapte
1 plic de gelatina
1 lingura miere
pt sirop:
1-2 linguri zahar caramelizat
1 cescuta apa
50 ml Amaretto
pt crema ganache:
200 ml smantana pt frisca(+100 ml frisca Meggle)
200 gr ciocolata cu 55% cacao
pt decor:
cacao
samburi de migdale