Tort cu mousse de portocale si spuma de ciocolata
Instructiuni de preparare Tort cu mousse de portocale si spuma de ciocolata
Ingrediente Tort cu mousse de portocale si spuma de ciocolata
Pentru blatul de ciocolata (tava 22cm):
100 gr ciocolata neagra
50 gr unt
2 oua mari
65 gr zahar
80 gr faina
1 lingurita praf de copt Dr. Oetker
1 praf de sare
Sirop: apa+zahar+esenta de portocale si vanilie
Mousse de portocale:
250 ml suc proaspat de portocale
100 gr zahar
7 gr gelatina Dr. Oetker
200 ml smantana pt frisca
1 lingurita zahar pudra vanilat Dr. Oetker
50 gr ciocolata neagra rasa
50 gr coaja de portocala confiata
Spuma de ciocolata:
200 ml smantana pt frisca
100 gr ciocolata neagra
1 lingurita zahar pudra vanilat Dr. Oetker
Decor:
piscoturi
fructe
ciocolata neagra topita
creion roz pentru scri