Tort cu nuca de cocos, crema de branza si jeleu de portocale

Reteta culinara Tort cu nuca de cocos, crema de branza si jeleu de portocale din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu nuca de cocos, crema de branza si jeleu de portocale

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu nuca de cocos, crema de branza si jeleu de portocale

 

Am decis sa fac acest tort , pentru ca este fresh , este unul din preferatele sotului si este tort aniversar pentru noi (13 ani de cand suntem impreuna)

Ingrediente Tort cu nuca de cocos, crema de branza si jeleu de portocale

3 oua

4 linguri zahar

1 praf de sare

2 linguri ulei

5 linguri de faina

2 linguri de amidon

esenta de vanilie

1 lingura nuca de cocos

1 lingurita praf de copt

400 gr branza de vaci

400 ml iaurt

8 linguri zahar

esenta de vanilie

400 ml frisca

1 plic gelatina(10 gr)

200 ml suc de portocale (neacidulat)

2 linguri de zahar

800 ml suc de portocale

4 linguri zahar

4 linguri amidon

Categorii