Tort cu piersici si coacaze negre

Reteta culinara Tort cu piersici si coacaze negre din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort cu piersici si coacaze negre

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu piersici si coacaze negre

 

Torturile usoare si racoroase cu fructe proaspete au devenit marea mea pasiune in vara aceasta.Sunt uroare,delicioase si deloc complicate ca si mod de preparare,in plus de asta puteti alege ce combinatii va plac,pot fi cu un singur fruct sau mai multe,in functie de preferinte:)

Ingrediente Tort cu piersici si coacaze negre

Am folosit pentru blat:

225 gr biscuiti simpli

150 gr unt

Pentru crema de coacaze negre:

200 gr coacaze negre

4 linguri zahar

200 gr iaurt fara grasimi

3 foi de gelatina

Pentru crema de piersici:

4 piersici

2 linguri zahar esenta de vanilie

200 gr iaurt fara grasimi

3 foi de gelatina

Categorii