Tort cu piscoturi,mousse de ciocolata neagra si visine
Reteta culinara Tort cu piscoturi,mousse de ciocolata neagra si visine din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu piscoturi,mousse de ciocolata neagra si visine
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu piscoturi,mousse de ciocolata neagra si visine
Bunatati de Craciun! Atunci cand vreau sa fac tort, dar nu am timp prea mult la dispozitie am mereu la indemana solutia cu piscoturi.Se face foarte rapid si este la fel de bun ca cel cu blat.
INGREDIENTE
Ingrediente Tort cu piscoturi,mousse de ciocolata neagra si visine
1 pachet mare piscoturi 1 borcan mare compot de visine fara samburi sirop: 200 ml apa 2 linguri zahar 2 plicuri cafea instant crema: 3 galbenusuri 60 gr zahar 350 ml lapte 15 gr gelatina 300 gr frisca 300 gr ciocolata neagra decor: 100 gr ciocolata neagra 2 linguri frisca lichida ornamente de la dr oetker sau orice altceva dupa preferinta
200 ml apa
2 linguri zahar
2 plicuri cafea instant
3 galbenusuri
60 gr zahar
350 ml lapte
15 gr gelatina
300 gr frisca
300 gr ciocolata neagra
100 gr ciocolata neagra
2 linguri frisca lichida
ornamente de la dr oetker sau orice altceva dupa preferinta