Tort cu struguri rosii si crema de iaurt.

Reteta culinara Tort cu struguri rosii si crema de iaurt. din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort cu struguri rosii si crema de iaurt.

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu struguri rosii si crema de iaurt.

 

by dicarmencitta1957 Acest tort cu crema de iaurt este preferatul familiei.

Ingrediente Tort cu struguri rosii si crema de iaurt.

1 blat de vanilie(Kaufland).

Pentru crema:

6 linguri zahar brun;

2 linguri zeama de lime;

2 plicuri zahar vanilat;

2 plicuri gelatina pudra Dr. Oetker;

300gr smantana Covalact 15% grasime;

500 ml frisca vegetala Hulala (produs din categoria dulciurilor, pe baza de grasimi vegetale);

300 gr crema de iaurt;

300 gr branza de vaci dulce;

2 linguri de zeama de lamaie,

pentru crema de iaurt.

2 linguri rom,

2linguri Amaretto,

2 plicuri ness,

1 plic Bourbon-Vanille Aroma,pentru siropul cu care vom ,insiropa blatul si jumatatile de piscoturile,la care vom adauga si apa plata.Siropul trebuie sa aiba cel putin 250 ml.

20 piscoturi de sampanie;

Pentru decor:

Boabe rosii de struguri(circa 1 strugure, cu boabe mari si tari,ca sa putem sa le taiem in doua).

Categorii