Tort cu struguri rosii si crema de iaurt
Instructiuni de preparare Tort cu struguri rosii si crema de iaurt
Ingrediente Tort cu struguri rosii si crema de iaurt
Ingrediente:
1 blat de vanilie(Kaufland).
Pentru crema:
6 linguri zahar brun
2 linguri zeama de lime
2 plicuri zahar vanilat
2 plicuri gelatina pudra Dr. Oetker
300gr smantana Covalact 15% grasime
500 ml frisca vegetala Hulala (produs din categoria dulciurilor
pe baza de grasimi vegetale)
300 gr crema de iaurt
300 gr branza de vaci dulce
2 linguri de zeama de lamaie
pentru crema de iaurt.
2 linguri rom,2linguri Amaretto,2 plicuri ness,1 plic Bourbon-Vanille Aroma,pentru siropul cu care vom ,insiropa blatul si jumatatile de piscoturile,la care vom adauga si apa plata.Siropul trebuie sa aiba cel putin 250 ml.
20 piscoturi de sampanie
Pentru decor:
Boabe rosii de struguri(circa 1 strugure
cu boabe mari si tari,ca sa putem sa le taiem in doua).