Tort cu trei tipuri de mousse

Reteta culinara Tort cu trei tipuri de mousse din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu trei tipuri de mousse
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort cu trei tipuri de mousse
Cu ceva timp in urma am pregatit un tort, pentru a-mi aniversa ziua de nastere; reteta am gasit-o pe blogul lui Teo. Mi-a placut foarte mult rezultatul.
Ingrediente Tort cu trei tipuri de mousse
Ingrediente blat:
50 g faina,
80 g cacao,
120 g unt,
150 g zahar,
2 oua,
esenta de vanilie,
un praf de sare,
1/2 lingurita praf de copt.
Mousse de ciocolata cu lapte:
200 g ciocolata cu lapte, tocata marunt,
250 ml smantana dulce pentru frisca,
2 lingurite gelatina Dr. Oetker,
2 linguri apa.
Mousse de zmeura:
250 g zmeura,
200 g ciocolata alba, tocata marunt,
250 ml smantana dulce pentru frisca,
2 lingurite gelatina Dr. Oetker,
2 linguri apa.
Mousse de cicolata alba:
200 g ciocolata alba, tocata marunt,
250 ml smantana dulce pentru frisca,
2 lingurite gelatina Dr. Oetker,
2 linguri apa.