Tort cu trufe si martipan

Reteta culinara Tort cu trufe si martipan din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort cu trufe si martipan

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort cu trufe si martipan

 

INGREDIENTE
Blatul : 7 galbenusuri, 7 albusuri, 140 gr zahar, 80 gr ciocolata, 150 gr migdale macinate, zahar vanilat, 1 varf sare Mousse de ciocolata neagra : 250 ml frisca lichida, 250 gr ciocolata amaruie Mousse de ciocolata alba : 200 ml frisca lichida, 250 gr ciocolata alba Sirop de zahar ars : 150 gr zahar tos, 200 ml apa Migdale caramelizate : 150 gr migdale tocate bucatele mici, 100 gr zahar

Ingrediente Tort cu trufe si martipan

Blatul :

7 galbenusuri,

7 albusuri,

140 gr zahar,

80 gr ciocolata,

150 gr migdale macinate,

zahar vanilat,

1 varf sare

Mousse de ciocolata neagra :

250 ml frisca lichida,

250 gr ciocolata amaruie

Mousse de ciocolata alba :

200 ml frisca lichida,

250 gr ciocolata alba

Sirop de zahar ars :

150 gr zahar tos,

200 ml apa

Migdale caramelizate :

150 gr migdale tocate bucatele mici,

100 gr zahar

Categorii