Tort de clatite cu sirop caramel

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tort de clatite cu sirop caramel

1. Clatitele se fac din: 50 gr faina, un plic de vanilie, 1 ou, 150 ml lapte si 8 gr unt. 2. Puneti 50 ml frisca nebatuta si caramelele intr-o cratita si fierbeti la foc mic 6-8 minute, pana se topesc. Lasati sa stea 1 minut. 3. Puneti restul de frisca nebatuta intr-un vas si bateti pana se intareste. Puneti o foaie de clatita pe un platou, acoperiti-o cu putina frisca si felii de piersica .Repetati operatia cu urmatoarele straturi pana consumati toate clatitele. 4. La urma ornati cu frisca, felii de piersica si siropul caramel. 5. Il punem la frigider jumatate de ora si apoi putem sa-l servim.

Ingrediente Tort de clatite cu sirop caramel

5 foi clatite

500 ml frisca nebatuta (30-35% grasime)

6 piersici din compot (scurse bine de zeama)

150 gr caramele

Categorii