Tort de Craciun

Reteta culinara Tort de Craciun din categoria Torturi. Cum sa faci Tort de Craciun
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort de Craciun
INGREDIENTE
Ingrediente Tort de Craciun
blat cacao
4 ouă de găină
1 praf sare
4 lg îndulcitor green sugar
4 lg făină albă de grâu
4 lg ulei de floarea soarelui
1 lg cacao neagra
blat vanilie
4 ouă de găină
1 praf sare
4 lg îndulcitor green sugar
4 lg făină albă de grâu
4 lg ulei de floarea soarelui
1 păstaie de vanilie
cremă de nucă de cocos
150 gr nucă de cocos rasă
100 ml lapte dulce
250 gr branză de vaci cremoasă, Lacteea (30 % grăsime)
150 gr mascarpone
250 ml smântână dulce, lichidă
5 lg îndulcitor green sugar
200 gr vișine congelate
2 lg îndulcitor green sugar
sirop
300 ml sirop rodie + portocală + vișine
decor
500 ml smântână grasă pentru frișcă
100 gr mascarpone