Tort de Craciun

Reteta culinara Tort de Craciun din categoria Torturi. Cum sa faci Tort de Craciun

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort de Craciun

 

INGREDIENTE
blat cacao 4 ouă de găină 1 praf sare 4 lg îndulcitor green sugar 4 lg făină albă de grâu 4 lg ulei de floarea soarelui 1 lg cacao neagra blat vanilie 4 ouă de găină 1 praf sare 4 lg îndulcitor green sugar 4 lg făină albă de grâu 4 lg ulei de floarea soarelui 1 păstaie de vanilie cremă de nucă de cocos 150 gr nucă de cocos rasă 100 ml lapte dulce 250 gr branză de vaci cremoasă, Lacteea (30 % grăsime) 150 gr mascarpone 250 ml smântână dulce, lichidă 5 lg îndulcitor green sugar 200 gr vișine congelate 2 lg îndulcitor green sugar sirop 300 ml sirop rodie + portocală + vișine decor 500 ml smântână grasă pentru frișcă 100 gr mascarpone

Ingrediente Tort de Craciun

blat cacao

4 ouă de găină

1 praf sare

4 lg îndulcitor green sugar

4 lg făină albă de grâu

4 lg ulei de floarea soarelui

1 lg cacao neagra

blat vanilie

4 ouă de găină

1 praf sare

4 lg îndulcitor green sugar

4 lg făină albă de grâu

4 lg ulei de floarea soarelui

1 păstaie de vanilie

cremă de nucă de cocos

150 gr nucă de cocos rasă

100 ml lapte dulce

250 gr branză de vaci cremoasă, Lacteea (30 % grăsime)

150 gr mascarpone

250 ml smântână dulce, lichidă

5 lg îndulcitor green sugar

200 gr vișine congelate

2 lg îndulcitor green sugar

sirop

300 ml sirop rodie + portocală + vișine

decor

500 ml smântână grasă pentru frișcă

100 gr mascarpone

Categorii